Košarica (0)

You have no items in your shopping cart.
To create order, you have to choose some product first
  • E-shop
  • Info
  • Profil
O nama

eyerim nudi najpovoljnije sunčane i dioptrijske naočale

Mi smo eyerim. Optika 21. stoljeća.

Zamislite svijet u kojem e-mail ne postoji i sve se komunicira putem poruka na papiru. Nema mobitela, ovisni ste o fiksnoj liniji i telefonskoj govornici. Nema web-shopova, internet bankarstva, streaminga filmova ili glazbe. Naočale još uvijek žive u tom svijetu danas.

eyerim team

Zašto smo osnovani?

eyerim je nastao iz uvjerenja da je vrijeme da naočale postanu područje na kojem klijenti primaju najbolje moguće proizvode s kvalitetnom uslugom po pravednoj cijeni.

Do nedavno, modne marke oslanjale su se na svoje ekskluzivne trgovine, kojih je bilo malo, a njihovo poslovanje povećavalo je cijenu dizajnerskih naočala.

Prodaja naočala s dioptrijom slično je bila skuplja zbog činjenice da je obično bilo mnogo međukoraka između proizvodnje i kupca.

Mi smo eyerim. Optika 21. stoljeća.

Želimo da moderne usluge i tehnologije pruže našim klijentima iskustvo na razini 21. stoljeća.

Od 2015. godine činimo naočale svih vrsta pristupačnijima i povoljnijima usmjeravajući njihovu prodaju prema udobnosti naših klijenata. Možemo isporučiti brandirane, sunčane, skijaške i dioptrijske naočale u jednom koraku izravno od proizvođača do naših klijenata gdje god dostavna služba može doći.

Uveli smo mogućnost isprobavanja naočala online putem kamere. Na taj smo način pokušali zamijeniti dio osobne kupnje gledanjem na ekran, što je uobičajeno u mnogim drugim područjima današnjeg života.

Naše vlastite naočale iz kolekcija "by eyerim" proizvode se s istom visokom kvalitetom kao i veliki brendovi, ali ih nudimo po znatno povoljnijim cijenama jer koristimo moderne, učinkovite proizvodne i dostavne procese. To činimo kako bismo kvalitetne naočale ponudili što većem broju ljudi po pravednoj cijeni.

Ovdje smo da promijenimo standarde.

Iako smo e-trgovina, otvorili smo vlastitu optiku. Želimo ponuditi sve pozitivne strane osobnog kontakta u njoj, ali to je samo dopuna našim uslugama, temeljenim na učinkovitosti, pravičnosti i udobnosti. To je mjesto gdje vam želimo osobno pokazati naš novi standard usluge.

Mi smo eyerim. Optika 21. stoljeća.

Najnoviji blogovi

Prikazati sve
Izabrati
Zatvori
Izabrati