Ljeto 2024. dolazi s poplavom boja, oblika i stilova (ne samo) na području naočala. A gdje bolje možete pokazati svoju individualnost i stil nego na ljetnim festivalima? U ovom članku pogledat ćemo najvruće trendove u naočalama koji će biti u modi ove sezone i ponudit ćemo vam nadahnuće za stvaranje nezaboravnog izgleda za festival.

 

1. Ekstravagancija boja

Ove godine pripremite se za eksploziju boja. Neonske nijanse, pastelne boje i odvažne kombinacije dominirat će festivalskom scenom. Stavite model Vega iz kolekcije OiO by eyerim u jarkim bojama koji će zaÅ”tititi vaÅ”e oči, ali će također unijeti energiju i razigranost u vaÅ”u odjevnu kombinaciju.
 

2. Povratak retro stila

Vintage stilovi i dalje su popularni, a ove se godine vraćaju s obnovljenom snagom. Naočale nadahnute 1970-ima i 1980-ima, sa svojim velikim, okruglim ili četvrtastim okvirima, bit će pun pogodak. Kombinirajte ih sa Å”arenim haljinama ili traper komadima za savrÅ”en retro izgled. NaÅ”i modeli Andrea, Aurora ili Vanes tu su za one koji znaju kako dotjerati svoj autentični retro stil.


 

3. Futuristički oblici

Za one koji se vole izdvajati iz mase, tu su moderne naočale za festival neobičnih, potpuno futurističkih oblika i dizajna. Geometrijski okviri, asimetrične linije i zrcalne leće savrÅ”en su način da pokažete svoj jedinstveni stil. Odaberite modele Aster, Itri ili Vega, s kojima nikome nećete promaknuti.
 

4. Održivi izbor

Sve viÅ”e ljudi okreće se održivoj modi, a sunčane naočale nisu iznimka. EkoloÅ”ke naočale izrađene od recikliranih materijala ili obnovljivih izvora nisu samo elegantne, nego su i korisne za planet. Modeli Pluto ili Hydra iz kolekcije OiO by eyerim stoga su idealan izbor za osvijeÅ”tene posjetitelje festivala.
 


 

5. Minimalistička elegancija

Za one koji viÅ”e vole jednostavnost, tu su minimalističke naočale. Nježni oblici i neutralne boje savrÅ”eni su za elegantan i profinjen izgled. Takve se naočale lako kombiniraju bilo s kojom odjevnom kombinacijom i daju joj zajamčeni Å”tih. Modeli poput Max ili Lynx izvrstan su izbor za one koji žele unijeti estetiku "Quiet luxury" na festival.

 

Naočale koje nitko drugi nema? Možete ukrasiti svoje naočale Lynx zlatnim ili srebrnim privjescima i tako napraviti originalne naočale točno u vaŔem stilu.



 

I najbolje naočale mogu biti joÅ” bolje. Kako? Pa, ako ih upotpunite sjajnim lančićem ili privjescima za naočale! Birajte između nekoliko stilova i sa svojim sunčanim naočalama nećete proći nezamijećeno na festivalu!



 

Bez obzira na to koji stil volite, u eyerimu ćete sigurno pronaći pravi par sunčanih naočala koje će vas pratiti u svim vaÅ”im ljetnim pustolovinama. Kliknite i otkrijte svoje nadahnuće za festival već danas!