• E-shop
  • Informacija
  • Profil

RX5245 ray-ban dioptrijske naočale

Odaberite legendarne i istovremeno funkcionalne Ray-Ban dioptrijske naočale. Izaberite oblik klasičnih aviatora ili odvažne okvire mačjeg oblika. Osim toga imamo u ponudi i nekoliko okvira koje odražavaju aktualne modne trendove i odlično će se istaknuti na raznim tipovima lica. Isprobajte ih iz udobnosti vaše kuće pomoću webkamere. Leće birajte prema receptu liječnika. Kupiti ih možete i s filtrom plave svjetlosti koji štiti vaše oči od štetnog zračenja ekrana.

Kako je nastao brend Ray-Ban?

Naočale Ray-Ban su izvorno bile proizvođene za američke pilote. Trebali im pomoći blokirati jake i neugodne sunčane zrake. Poslije toga što je model „aviator“ proslavio američki pilot, kojeg fotografija u naočalama Ray-Ban obletjela svijet, su postali dio pop kulture. Nosili su ih i velike legende filma.

Tijekom disko ere doživjeli nazadak. Ponovno su došli do izražaja tek 80-ih, kada ih u svojim filmovima počeo nositi Tom Cruise. Popularne su do danas, zahvaljujući kvalitetnim okvirima koje su izrađene od pouzdanih otpornih materijala.

Na što trebate obratiti pažnju tijekom odabira dioptrijskih naočala?

Još prije nego što se odlučite za kupnju dioptrijskih naočala, posjetite oftalmologa. Prema njegovom receptu odaberite okvire i leće prikladne za vas. Naočale u drogerijama ili supermarketima radije ne kupujte. Te su uvijek s istim dioptrijama na oba oka.

Osim toga imaju samo obične leće bez posebnih filtera koje bi bolje zaštitili vaš vid. Ako stavite naočale s neispravnim lećama, možete pogoršati svoj vid. Posegnite radije za kvalitetnim okvirima i lećama koje će biti ne samo funkcionalne, ali isto tako usavrše vaš look.

Kakav oblik naočala tražite?

Sakrij filtar Prikaži filtar
Filtar
Vrsta: Prema favoritima  
Filter by
Prikazivanje: 1
Prikazivanje 1 - 1 / 1

Zašto eyerim?

Besplatna dostava od 65,00 €
Plaćanje pouzećem
60 dana za povrat
Ovlašteni prodavač
Pokušajte s web kamerom
Pronađite svoju veličinu

SAVJET #1: Provjerite veličinu naočala koje trenutno imate

  • Pogledajte unutarnju stranu svojih trenutnih naočala. Obično ćete ovdje pronaći seriju brojeva koji predstavljaju veličinu okvira, a izgledaju otprilike ovako: 52 [] 22 145
  • Podaci o veličini okvira najčešće se nalaze s unutarnje strane krila ili mosta
Provjerite veličinu naočala koje trenutno imate

SAVJET #2: Koristite platnu karticu

S
M
L
KARTICA SE SEŽE I IZA KRAJA VAŠEG OKA
KARTICA ZAVRŠAVA NA KRAJU OKA
KARTICA NE SEŽE DO KRAJA VAŠEG OKA

Dimenzije okvira za naočale

Veličina

Osvojite popust dobrodošlice

Ne propustite naše sjajne akcije i nove kolekcije i pretplatite se na eyerim newsletter!

Izabrati
Kupovina na eyerim.com
Besplatna dostava od 65,00 €
Plaćanje pouzećem
60 dana za povrat
Ovlašteni prodavač
Pokušajte s web kamerom
Dijeli