• E-shop
  • Informacija
  • Profil

Dioptrijske naočale emporio armani

Priuštite si elegantne dioptrijske naočale Emporio Armani. U ponudi nađete modele dizajnirane za žene i muškarce. Možete birati između nekoliko oblika okvira, od klasičnih pravokutnih do ikoničkog mačjeg oblika. Odabrati možete i materijal okvira, i to metalni, plastični ili acetatni. Ovaj tip je hipoalergeni i osim toga vrlo otporan i dugotrajan. Isprobati ih možete iz udobnosti svoje kuće pomoću webkamere. Pronađite savršene dioptrijske naočale prikladne za vaš tip lica.

Zašto odabrati dioptrijske naočale Emporio Armani?

Brend Emporio Armani je počeo pisati svoju povijest 1975. Legendarni logo s orlom nastao je slučajno. Sam osnivač brenda je otkrio da ga nacrtao u vremenskoj stisci bez toga da bi o tome previše razmišljao. Spontano izmišljeni logo je postao jak simbol brenda i zahvaljujući njemu je poznati po čitavom svijetu. Malo kasnije su počeli proizvoditi luksuzne dodatke za muškarce i žene. Upotpunite svoj završni look s naočalama od Emporio Armani.

Kod nas možete birati iz nekoliko mogućih leća. Ako trebate leće s jasnijim vidom, posegnite po antirefleksnima. Idealne su za vožnju jer na primjer brane odsjaju svijetla od mokrog puta. Isto tako možete odabrati stakla sa zaštitom od plavog svijetla iz ekrana mobitela ili računala. U ponudi nađete i multifokalne leće koje prilagođavaju pogoršani vid na blizinu.

Na što trebate obratiti pažnju tijekom odabira dioptrijskih naočala?

Zahvaljujući virtualnoj probi možete isprobati okvire i pomoću webkamere. Kod svakog modela nađete više informacija za kakav tip lica su prikladne. Tako vam se neće desiti da vam naočale neće pristajati. Leće birajte uvijek prema receptu od oftalmologa. Ne isplati ih se kupovati u supermarketima ili drogerijama. Oni imaju iste dioptrije za svako oko čime biste mogli svoj vid još više pogoršati.

Kakav oblik naočala tražite?

Sakrij filtar Prikaži filtar
Filtar
Vrsta: Prema favoritima  
Filter by
Prikazivanje: 51 Upotrijebite filtar da biste precizirali svoje zahtjeve
Prikazivanje 1 - 48 / 51
< 1

Zašto eyerim?

Besplatna dostava od 65,00 €
Plaćanje pouzećem
Bezbrižan povrat
Ovlašteni prodavač
Pokušajte s web kamerom
Pronađite svoju veličinu

SAVJET #1: Provjerite veličinu naočala koje trenutno imate

  • Pogledajte unutarnju stranu svojih trenutnih naočala. Obično ćete ovdje pronaći seriju brojeva koji predstavljaju veličinu okvira, a izgledaju otprilike ovako: 52 [] 22 145
  • Podaci o veličini okvira najčešće se nalaze s unutarnje strane krila ili mosta
Provjerite veličinu naočala koje trenutno imate

SAVJET #2: Koristite platnu karticu

S
M
L
KARTICA SE SEŽE I IZA KRAJA VAŠEG OKA
KARTICA ZAVRŠAVA NA KRAJU OKA
KARTICA NE SEŽE DO KRAJA VAŠEG OKA

Dimenzije okvira za naočale

Veličina

Osvojite popust dobrodošlice

Ne propustite naše sjajne akcije i nove kolekcije i pretplatite se na eyerim newsletter!

Izabrati
Kupovina na eyerim.com
Besplatna dostava od 65,00 €
Plaćanje pouzećem
Bezbrižan povrat
Ovlašteni prodavač
Pokušajte s web kamerom
Dijeli