• E-shop
  • Informacija
  • Profil

Ženske dioptrijske naočale

Budite uvijek šik i odaberite iz naše bogate ponude dioptrijskih naočala za žene. Moderni okviri u obliku mačjih oči, ovalne, četvrtaste i popularne pilotke pristajat će raznim tipovima lica. Iskoristite svoje naočale kao originalan dodatak za svaki dan.


Kako odabrati ženske dioptrijske naočale


Tijekom odabira naočala uzmite u obzir tip vašeg lica i vaš stil. Oblačite li češće sportsku odjeću ili vam je bliža elegancija? Ako ste više elegantan tip, posegnite za finijim ženskim dioptrijskim naočalama. Ako volite trendove i ne bojite se eksperimentirati, potražite životinjske uzorke ili nekonvencionalne oblike.

Kakve naočale trebate?


Glavni preduvjet za dobar odabir ženskih dioptrijskih naočala nije samo njihov oblik i izgled nego i recept od liječnika. Na osnovi toga i vrijednosti dioptrija možete online naručiti dioptrijske naočale točno za vas. Minus dioptrije imaju kratkovidni ljudi koji dobro ne vide na daljinu, plus dioptrije imaju dalekovidni koji imaju problem sa čitanjem.

Uvijek brinite o kvaliteti naočala


Jeftine i već „gotove“ naočale sa stalka u trgovinama i na benzinskim pumpama radije ne kupujte. Vjerojatno neće odgovarati vašim individualnim potrebama. Samo liječnik može na primjer detaljnim pregledom saznati da li trebate za svako oko druge dioptrije. Tada vam prepiše bifokalne ili multifokalne dioptrijske naočale.


Od kakvih materijala se okviri proizvode?


Stilski izgled ženskih dioptrijskih naočala čine ne samo leće nego i okvir. Najčešći su na primjer od plastike, acetata i metala ili čelika. Omiljeni su i ti od aluminija, propionata ili titana, koji su prikladni za alergičare.

Odaberite taj pravi oblik leća naočala


Oblik glave igra, tijekom odabira dioptrijskih naočala koje će biti stilskim dodatkom, važnu ulogu. Četvrtasti oblik leća prikladan je na primjer za okruglu glavu. Veličinu leće prilagodite njezinoj veličini kako je ne biste potpuno prekrili. Ako imate „srčani“ oblik glave, najbolje će na vama izgledati takozvane cat-eye ženske dioptrijske naočale.

Kakav oblik naočala tražite?

Sakrij filtar Prikaži filtar
Filtar
Vrsta: Prema favoritima  
Filter by
Prikazivanje: 5253
Nudimo povrat novca i za stakla!
Za prvu narudžbu dioptrijskih naočala s eyerim vision lećama, nudimo pun povrat novca ako ih vratite do 30 dana. Više o politici povrata.
Prikazivanje 1 - 48 / 5253
< 1 3 ... 110

Zašto eyerim?

Besplatna dostava od 65,00 €
Plaćanje pouzećem
30 dana za povrat
Ovlašteni prodavač
Pokušajte s web kamerom
Pronađite svoju veličinu

SAVJET #1: Provjerite veličinu naočala koje trenutno imate

  • Pogledajte unutarnju stranu svojih trenutnih naočala. Obično ćete ovdje pronaći seriju brojeva koji predstavljaju veličinu okvira, a izgledaju otprilike ovako: 52 [] 22 145
  • Podaci o veličini okvira najčešće se nalaze s unutarnje strane krila ili mosta
Provjerite veličinu naočala koje trenutno imate

SAVJET #2: Koristite platnu karticu

S
M
L
KARTICA SE SEŽE I IZA KRAJA VAŠEG OKA
KARTICA ZAVRŠAVA NA KRAJU OKA
KARTICA NE SEŽE DO KRAJA VAŠEG OKA

Dimenzije okvira za naočale

Dimenzije okvira za naočale

Osvojite popust dobrodošlice

Ne propustite naše sjajne akcije i nove kolekcije i pretplatite se na eyerim newsletter!

Izabrati
Izabrati
Kupovina na eyerim.com
Besplatna dostava od 65,00 €
Plaćanje pouzećem
30 dana za povrat
Ovlašteni prodavač
Pokušajte s web kamerom
Dijeli