• E-shop
  • Informacija
  • Profil

Tom ford dioptrijske naočale

Elegancija i luksuz - to je upravo to što karakterizira dioptrijske naočale Tom Ford. U našoj ponudi nađete klasične, ali i moderne modele koje stilski nadopune vaš look. Birati možete među raznim vrstama za sve tipove lica. Odabrati možete i naočale iz olakšane plastike, acetatata ili plemenitog metala po povoljnim cijenama.

Kako je nastao brend Tom Ford?
Osnivač brenda Thomas Carlyle Ford je bio uspješan glumac. 2005. godine je krenuo putem dizajnera i osnovao brend TOM FORD. Odmah je počeo stvarati sjajne kolekcije ne samo odjeće, torba i nakita, ali i ručno izrađenih naočala za žene i muškarce.

Danas se naočale Tom Ford ubrajaju među najluksusniju robu. I to zahvaljujući svojoj preciznoj izradi i dizajnu koji će podcrtati vaš karakter. Značajka većine modela je elegantno metalno „T“. Najtraženiji modeli su Jennifer, Cary, Whitney, Leo i također Henry ia Mar. Model Henry ste mogli vidjeti i u filmovima sa slavnim agentom 007.

Kako odabrati ispravne dioptrijske naočale?
Tijekom odabira dioptrijskih naočala mislite uglavnom na ispravnu veličinu. Većina modela je univerzalna, ali na raspolaganju imate i okvire s veličinom S, M ili L.

Osim veličine pazite i na materijal iz kojeg su proizvođene. Metalni okviri su elegantni, laki i prikladni za svakodnevno nošenje. Plastične nude širok izbor boja i motiva Acetatni materijal je u usporedbi s plastikom lakši i fleksibilniji. Također ima duži vijek trajanja i 100% je hipoalergeni.

Tijekom odabira uzmite u obzir tip vašeg lica. Je li srčani, četvrtasti ili ovalni? Kad ćete znati kakav oblik imate, vaš odabir će biti lakši. Ako se još uvijek ne možete odlučiti, isprobajte naočale udobno preko webkamere.

Kakav oblik naočala tražite?

Sakrij filtar Prikaži filtar
Filtar
Vrsta: Prema favoritima  
Filter by
Prikazivanje: 133 Upotrijebite filtar da biste precizirali svoje zahtjeve
Prikazivanje 1 - 48 / 133
< 1 3

Zašto eyerim?

Besplatna dostava od 65,00 €
Plaćanje pouzećem
Bezbrižan povrat
Ovlašteni prodavač
Pokušajte s web kamerom
Pronađite svoju veličinu

SAVJET #1: Provjerite veličinu naočala koje trenutno imate

  • Pogledajte unutarnju stranu svojih trenutnih naočala. Obično ćete ovdje pronaći seriju brojeva koji predstavljaju veličinu okvira, a izgledaju otprilike ovako: 52 [] 22 145
  • Podaci o veličini okvira najčešće se nalaze s unutarnje strane krila ili mosta
Provjerite veličinu naočala koje trenutno imate

SAVJET #2: Koristite platnu karticu

S
M
L
KARTICA SE SEŽE I IZA KRAJA VAŠEG OKA
KARTICA ZAVRŠAVA NA KRAJU OKA
KARTICA NE SEŽE DO KRAJA VAŠEG OKA

Dimenzije okvira za naočale

Veličina

Osvojite popust dobrodošlice

Ne propustite naše sjajne akcije i nove kolekcije i pretplatite se na eyerim newsletter!

Izabrati
Kupovina na eyerim.com
Besplatna dostava od 65,00 €
Plaćanje pouzećem
Bezbrižan povrat
Ovlašteni prodavač
Pokušajte s web kamerom
Dijeli