• E-shop
  • Informacija
  • Profil

Dioptrijske naočale | ljubičaste

Raznolikost boja u svakodnevnim lookovima iz godine u godinu dominira modom, a ovaj trend nije zaobišao ni svijet dioptrijskih naočala. Ljubičasta je boja za svakoga, dovoljno je odabrati samo pravu nijansu točno za vas. U našoj raznolikoj ponudi sigurno nađete komad koji će vam pristajati. Birajte među ženskim, muškim ili dječjim dioptrijskim naočalama, postanite neizostavni i gledajte svijet savršeno oštrim vidom.

Zasjajte u ljubičastoj

Ljubičasta boja u sebi krije hlad plave boje i toplo crvene. Predstavlja finoću, harmoniju i luksuz. Potiče kreativnost, zato ne oklijevajte i odaberite već danas nove dioptrijske naočale s ljubičastim okvirom iz naše ponude. Uputite se u sve nove projekte ili zahtjevne izazove.

Možete birati iz velike količine kompletno ljubičastih okvira raznih nijansa, no ako želite decentniji dodatak, odaberite univerzalnu boju na kojoj će se isticati ljubičasti detalji. U prošlosti se ova boja smatrala bojom kralja, tako danas imate jedinstvenu priliku osjećati se kraljevski i vi.

Odluku će vam pojednostaviti naša Virtulana proba, zahvaljujući kojoj si svoj model iz snova možete isprobati iz udobnosti vaše kuće.
Prema čemu birati dioptrijske naočale?
Iako su dioptrijske naočale idealan dodatak za isticanje osobitog stila, osim njihovog dizajna biste se trebali usredotočiti na nekoliko sljedećih parametra. Odlučujuća je prije svega njihova veličina, materijal, ali i tip vašeg lica ili boja kože. Ništa manje važan nije stil života, kojem treba prilagoditi nove dioptrijske naočale.

Bilo da tražite dioptrijske naočale za svakodnevno nošenje ili na povremene sportske aktivnosti, u našoj širokoj ponudi sigurno nađete idealan komad. Zaštitite svoj vid posebnim opcijama podešavanja leća i zablistajte u svakoj prilici.

Kakav oblik naočala tražite?

Sakrij filtar Prikaži filtar
Filtar
Vrsta: Prema favoritima  
Filter by
Prikazivanje: 49 Upotrijebite filtar da biste precizirali svoje zahtjeve
Prikazivanje 1 - 48 / 49
< 1

Zašto eyerim?

Besplatna dostava od 65,00 €
Plaćanje pouzećem
Bezbrižan povrat
Ovlašteni prodavač
Pokušajte s web kamerom
Pronađite svoju veličinu

SAVJET #1: Provjerite veličinu naočala koje trenutno imate

  • Pogledajte unutarnju stranu svojih trenutnih naočala. Obično ćete ovdje pronaći seriju brojeva koji predstavljaju veličinu okvira, a izgledaju otprilike ovako: 52 [] 22 145
  • Podaci o veličini okvira najčešće se nalaze s unutarnje strane krila ili mosta
Provjerite veličinu naočala koje trenutno imate

SAVJET #2: Koristite platnu karticu

S
M
L
KARTICA SE SEŽE I IZA KRAJA VAŠEG OKA
KARTICA ZAVRŠAVA NA KRAJU OKA
KARTICA NE SEŽE DO KRAJA VAŠEG OKA

Dimenzije okvira za naočale

Veličina

Osvojite popust dobrodošlice

Ne propustite naše sjajne akcije i nove kolekcije i pretplatite se na eyerim newsletter!

Izabrati
Kupovina na eyerim.com
Besplatna dostava od 65,00 €
Plaćanje pouzećem
Bezbrižan povrat
Ovlašteni prodavač
Pokušajte s web kamerom
Dijeli