• E-shop
  • Informacija
  • Profil

Dioptrijske sunčane naočale

Tražite dioptrijske naočale sa zaštitom od sunčanog zračenja? Više ne morate praviti kompromise i odlučivati se između dioptrijskim i sunčanim naočalama. Oslonite se na komade iz naše ponude koje imaju posebnu sunčanu obradu leća. Zahvaljujući njoj ćete izvrsno vidjeti i istovremeno zaštitite svoj vid od opasnog UV zračenja. Birajte iz modela od svjetski poznatih brendova ili posegnite za kolekcijama iz eyerim radionice. Sunčane dioptrije spajaju stil i maksimalnu funkcionalnost, zato bi vam ovaj dodatak ne bi smio nedostajati.

Ulaganje u sunčane dioptrije je ulaganje u vaše zdravlje.


UV zračenje, kojem smo svakodnevno izloženi, može oštetiti vaš vid. Zaštita vlastitog vida od sunčanih zraka bi trebala biti jasna stvar. Do sada su vam propisane dioptrije mogle biti komplikacija koja vam je predstavljala težak izbor.

Posegnite za sunčanim dioptrijama iz naše ponude koje će vam osigurati pouzdanu zaštitu od sunca bez toga, da biste to osjetili na svom vidu. Imate mogućnost izbora raznih materijala, stila, tipova i boja okvira. Ograničenja možete odbaciti čak i tijekom sporta. Ne oklijevajte i isprobajte kakve udobne i praktične su naše sunčane dioptrije.

Odaberite virtualne naočale pomoću virtualne probe.


Kod nas nađete sunčane dioptrije za svaki tip lica. Bilo da tražite idealan oblik okvira za srčani, ovalni, okrugli ili četvrtasti tip, odlučivanje će vam pojednostavi mogućnost virtualne probe naočala. Isprobajte neograničen broj komada iz udobnosti svojeg doma i odlučite se prema vlastitim preferencijama i ukusu. Priuštite si dovoljno vremena i odaberite stilske i praktične sunčane dioptrije izravno za vas. Vaše oči će vam se zahvaliti.

Kakav oblik naočala tražite?

Sakrij filtar Prikaži filtar
Filtar
Vrsta: Prema favoritima  
Filter by
Prikazivanje: 9142
Nudimo povrat novca i za stakla!
Za prvu narudžbu dioptrijskih naočala s eyerim vision lećama, nudimo pun povrat novca ako ih vratite do 30 dana. Više o politici povrata.
Prikazivanje 1 - 48 / 9142
< 1 3 ... 191

Zašto eyerim?

Besplatna dostava od 65,00 €
Plaćanje pouzećem
30 dana za povrat
Ovlašteni prodavač
Pokušajte s web kamerom
Pronađite svoju veličinu

SAVJET #1: Provjerite veličinu naočala koje trenutno imate

  • Pogledajte unutarnju stranu svojih trenutnih naočala. Obično ćete ovdje pronaći seriju brojeva koji predstavljaju veličinu okvira, a izgledaju otprilike ovako: 52 [] 22 145
  • Podaci o veličini okvira najčešće se nalaze s unutarnje strane krila ili mosta
Provjerite veličinu naočala koje trenutno imate

SAVJET #2: Koristite platnu karticu

S
M
L
KARTICA SE SEŽE I IZA KRAJA VAŠEG OKA
KARTICA ZAVRŠAVA NA KRAJU OKA
KARTICA NE SEŽE DO KRAJA VAŠEG OKA

Dimenzije okvira za naočale

Dimenzije okvira za naočale

Osvojite popust dobrodošlice

Ne propustite naše sjajne akcije i nove kolekcije i pretplatite se na eyerim newsletter!

Izabrati
Izabrati
Kupovina na eyerim.com
Besplatna dostava od 65,00 €
Plaćanje pouzećem
30 dana za povrat
Ovlašteni prodavač
Pokušajte s web kamerom
Dijeli