• E-shop
 • Informacija
 • Profil

Oakley Crosslink Zero OX8076-07

108,00 €

Dioptrijske naočale Oakley Crosslink Zero OX8076-07 dio su najnovije zbirke Oakley pažljivo oblikovane za... Pokaži više

Inačice

Crni / Kristalni
108,00 €

Veličina

M
Veličina M
A = 56 mm, B = 16 mm, C = 138 mm, D = 35 mm
Veličina

Oblik lica

Prikladno za
Ovalni
Ovalni
Okrugao
Okrugao

Dobro je znati
Prilikom odabira možete leće poboljšati i filtrom plave svjetlosti, sunčanim ili fotokromatskim lećama.

Na zalihama
Dostava ovisi o odabiru leća
Povrat okvira u roku od 30 dana
108,00 €
Nudimo povrat novca i za stakla!
Za prvu narudžbu dioptrijskih naočala s eyerim vision lećama, nudimo pun povrat novca ako ih vratite do 30 dana. Više o politici povrata.
Oakley

Oakley

”Misija Oakley je izraditi proizvode koje funkcioniraju i izgledaju bolje od bilo čega drugoga”, rekao je Jim Jannard kad je 1975. osnovao Oakley u svojoj garaži. Danas je Oakley svjetski lider naočala za slobodno vrijeme i sport, dok neprestano prednjači u inovacijama.

Za koga su?

Za koga su?

Dioptrijske naočale Oakley Crosslink Zero OX8076-07 dio su najnovije zbirke Oakley pažljivo oblikovane za muškarce. Ovaj elegantni model s punim okvirom odražava najnovije trendove suvremenih dizajnerskih naočala, a njegov pravokutni oblik čini Oakley OX8076 savršenim izborom, posebno za okrugla ili ovalna lica.

Materijali

Materijali

Materijal upotrijebljen za ovaj okvir jest lagana plastika, koja pruža iznimnu pouzdanost i izdržljivost.

Besplatna dostava od 65.00 EUR

Besplatna dostava od 65.00 EUR

Kupite svoje naočale Oakley Crosslink Zero OX8076-07 na eyerimu odmah i besplatno ćemo vam ih dostaviti izravno na vrata u njihovoj izvornoj zaštitnoj ambalaži.

Leće

Dioptrijske leće

Prilikom odabira dioptrijskih naočala morate voditi računa ne samo o odgovarajućem okviru, već i o pravilnom izboru leća.
Saznajte koje vrste i tehnologije stakla možete pronaći kod nas, a naš će ih kvalificirani tehničar za Vas izraditi direktno u našem laboratoriju.

Sve naše leće su:

Antirefleksne
Antirefleksne
S UVA + UBV filterom
S UVA + UBV filterom
Otporne na ogrebotine
Otporne na ogrebotine
Otporne na prljavštinu
Otporne na prljavštinu
Otvrdnute
Otvrdnute
Zatamnjenje leća i tehnologije

Zatamnjenje leća i tehnologije

Prozirne leće

Prozirne leće

Kvalitetne prozirne leće pogodne za svakodnevno nošenje. Možete birati između standardne verzije u obliku eyerim vision leća i premium verzije Essilor premium.

eyerim vision naše su kvalitetne, standardizirane i pristupačne leće. Možete računati na antirefleksni sloj i očvrsnutu površinu otpornu na ogrebotine i prljavštinu.

Essilor premium su leće izrađene po narudžbi koje sadrže površinski tretman Crizal® od optičkog diva EssilorLuxottica. Kombinacija ekskluzivnih tehnologija štiti vaše leće tako da su visoko antirefleksne, otporne na ogrebotine, vodu i masnoću. Što god radili, vaše vas leće nikada neće iznevjeriti.

Leće sa zaštitom od plavog svjetla

Leće sa zaštitom od plavog svjetla

Leće blago bakrene boje blokiraju potencijalno štetno plavo svjetlo sa svih digitalnih uređaja. Smanjuju umor očiju, crvenilo, glavobolju i probleme sa spavanjem. Možete birati između standardne verzije u obliku eyerim vision leća i premium verzije Essilor premium.

eyerim vision naše su kvalitetne, standardizirane i pristupačne leće koje smanjuju plavo-ljubičasto zračenje digitalnih ekrana i umjetne rasvjete. Omogućuju visoku udobnost vida i sprječavaju vizualni zamor.

Essilor premium su leće izrađene po narudžbi koje pružaju do 3x veću zaštitu i selektivnu filtraciju UV i plavo-ljubičastog svjetla. Uklanjaju odsjaj i, zahvaljujući optimiziranoj jasnoći leća, imaju samo nisko zaostalo obojenje.

Dioptrijske sunčane naočale

Dioptrijske sunčane naočale

Praktičan pomoćnik za sve one kojima su istovremeno potrebne sunčane i dioptrijske naočale. Pri odabiru dioptrijskih sunčanih naočala također možete birati između tri poboljšanja - klasičnih sunčanih naočala, polariziranih leća ili zrcalnih leća i tako dobiti ne samo elegantne, već prvenstveno funkcionalne naočale. Uvijek imate izbor standardne verzije u obliku eyerim vision leća i premium verzije Essilor premium.

eyerim vision naše su visokokvalitetne, standardizirane i cjenovno pristupačne leće za sve koji istovremeno trebaju sunčane i dioptrijske naočale. Birajte između dostupnih premaza i boja, i nabavite ne samo elegantne, već i funkcionalne naočale.

Essilor premium su leće izrađene po narudžbi koje vašem vidu daju najbolje rješenje pod suncem. Vrhunski premaz optičkog diva EssilorLuxottica nadilazi blještavilo i UV zaštitu kako bi vam omogućio gledanje s većom dubinom i boljom rezolucijom boja. Ove najsuvremenije sunčane naočale s dioptrijom razvijene su kako bi odgovarale vašoj individualnoj dioptriji i dale vam savršen vid čak i u najjačim svjetlosnim uvjetima.

Fotokromatske leće

Fotokromatske leće

Ove posebno obrađene leće potamne na izravnoj sunčevoj svjetlosti, stvarajući praktične sunčane naočale. Naprotiv, u zatvorenom prostoru ostaju gotovo potpuno prozirne. Štite ne samo od UV zračenja, već i od plave svjetlosti digitalnih uređaja. Možete birati između standardne verzije u obliku eyerim vision leća i premium verzije Essilor premium.

eyerim vision naše su visokokvalitetne, standardizirane i pristupačne leće koje su prikladne za svakodnevno i cjelodnevno nošenje. Njihova prilagodba i promjena intenziteta svjetlosti je brza i gotovo da nemaju obojenost u unutrašnjosti. Osim toga, pružaju zaštitu od UV i plave svjetlosti.

Essilor premium su leće izrađene po narudžbi tvrtke EssilorLuxottica s inteligentnim Transitions Xtractive ® površinskim tretmanom. To su najtamnije fotokromatske leće do sada, pogodne za nošenje na vrlo intenzivnom svjetlu i vrućini vani, unutra, pa čak i za volanom. Prijelazi između bojenja i posvjetljivanja leće najbrži su s ovom tehnologijom. U unutrašnjosti su nježne boje i pružaju najveću zaštitu od UV i plave svjetlosti.

DEBLJINA LEĆE

DEBLJINA LEĆE

Standardne leće

Standardne leće

Izdržljive antirefleksne leće, čiji je indeks loma 1.5, a preporučena najveća dioptrija +/- 2,00.

Tanje (lakše) leće

Tanje (lakše) leće

U usporedbi sa standardnim lećama tanje su i lakše za 25%. 7 puta su otpornije na ogrebotine, indeks loma im je 1.60, a preporučena najveća dioptrija je +/- 4,25.

Ekstra lagane leće

Ekstra lagane leće

U usporedbi sa standardnim lećama, tanje su i lakše do 40%. Indeks loma im je 1.67, a preporučena najveća dioptrija je +6,00 / -10,00.

Detalji

Marka
Model
Crosslink Zero OX8076-07
Sku
GOAK-G013503-M048241
Boja okvira
Crni
Boja leća
Kristalni
Oblik okvira
Pravokutan
Tip okvira
Puni okvir
Polarizirane
Ne
Spol
Muške
Boja okvira
Satin Black
Boja leće
Crystal
Materijal
Injection Molded Plastic
Materijal okvira
Plastika

Recenzije

Još nema recenzija - isprobajte proizvod i podijelite svoje iskustvo.

Zašto eyerim?

Besplatna dostava od 65,00 €
Plaćanje pouzećem
30 dana za povrat
Ovlašteni prodavač
Pokušajte s web kamerom
Pronađite svoju veličinu

SAVJET #1: Provjerite veličinu naočala koje trenutno imate

 • Pogledajte unutarnju stranu svojih trenutnih naočala. Obično ćete ovdje pronaći seriju brojeva koji predstavljaju veličinu okvira, a izgledaju otprilike ovako: 52 [] 22 145
 • Podaci o veličini okvira najčešće se nalaze s unutarnje strane krila ili mosta
Provjerite veličinu naočala koje trenutno imate

SAVJET #2: Koristite platnu karticu

S
M
L
KARTICA SE SEŽE I IZA KRAJA VAŠEG OKA
KARTICA ZAVRŠAVA NA KRAJU OKA
KARTICA NE SEŽE DO KRAJA VAŠEG OKA

Dimenzije okvira za naočale

Dimenzije okvira za naočale
Vodič za oblik lica

Kakav tip lica imate?

Dobro je znati
Ako ćete misliti da imate oblik lica sličan bilo kojem od onih ispisanih i da se slažete barem s 2 glavne karakteristike, našli ste sukladnost!

Četvrtast

Četvrtast

 • Četvrtasta čeljust
 • Lice minimalno zaobljeno
 • Čelo, jagodična kost i čeljust skoro jednako široke
 • Lice jednako dugo koliko i široko
Srčani

Srčani

 • Vrh rastuće kose na sredini čela
 • Šiljasta brada
 • Najšire je čelo i jagodične kosti
 • Uska čeljust
Okruglo

Okruglo

 • Lice jednako dugo koliko i široko
 • Čeljust nema nikakve izrazite elemente, vrlo je zaobljena
 • Jagodične kosti su to najšire na licu
Ovalno

Ovalno

 • Lice je duže nego šire
 • Jagodične kosti su najistaknutije
 • Čelo i čeljust su zaobljeni
 • Nikakve oštre/izrazite crte

Osvojite popust dobrodošlice

Ne propustite naše sjajne akcije i nove kolekcije i pretplatite se na eyerim newsletter!

Izabrati
Izabrati
Kupovina na eyerim.com
Besplatna dostava od 65,00 €
Plaćanje pouzećem
30 dana za povrat
Ovlašteni prodavač
Pokušajte s web kamerom
Dijeli