• E-shop
  • Informacija
  • Profil

Polaroid sunčane naočale

Brend sunčanih naočala Polaroid Eyewear je pionir u proizvodnji polariziranih leća. Proizvođač sunčanih naočala Polaroid ima već od otkrića polariziranih leća za cilj očuvati visoku kvalitetu. Odaberite iz mnogih stilskih polariziranih naočala po povoljnoj cijeni.

Kvalitetne naočale provjerene vremenom


Sunčane naočale Polaroid nisu samo stilski, ali i funkcionalan dodatak s praktičnom uporabom. Početak puta do uspjeha naočala Polaroid u svijetu je osnivanje tvrtke Polaroid Corporation u SAD-u. Stvoreni su prvi temelji za sve današnje polarizirane naočale i leće. Njihova kvaliteta i svojstva su uvjerili i američku armadu. Ta ih je počela dodavati svojim pilotima i tenkistima već tijekom drugog svjetskog rata. 1950. godine se pojavila prva televizijska reklama koja je privukla daljnjih ljubitelja među šoferima. Kasnije su počeli s mnogim suradnjama i novim tehnologijama proizvodnje. Postupno su postali poznate u čitavom svijetu.

Upoznajte iznimne osobine Polaroida


Sunčane naočale Polaroid su i unatoč svojim jedinstvenim svojstvima i bogatoj povijesti još uvijek cjenovno pristupačne. Polarizirane leće tvrtka proizvodi vlastitom registriranom metodom Thermofusion™ Technology. Tvrtka stoji iza kvalitete svojih sunčanih naočala i neprestano radi na njihovom daljnjom razvoju.

Odaberite između nekoliko oblika, materijala i boja okvira. Na raspolaganju imate i razne boje leća. Posegnite za provjerenim aviatorima ili naočalama prikladnim upravo za vas i vaš oblik glave. Zaštitite svoj vid od jakih zraka ljetnog sunca.

Kakav oblik naočala tražite?

Sakrij filtar Prikaži filtar
Filtar
Prema favoritima  
Filter by
Prikazivanje: 496
Prikazivanje 1 - 48 / 496
< 1 3 ... 11
Pronađite svoju veličinu

SAVJET #1: Provjerite veličinu naočala koje trenutno imate

  • Pogledajte unutarnju stranu svojih trenutnih naočala. Obično ćete ovdje pronaći seriju brojeva koji predstavljaju veličinu okvira, a izgledaju otprilike ovako: 52 [] 22 145
  • Podaci o veličini okvira najčešće se nalaze s unutarnje strane krila ili mosta
Provjerite veličinu naočala koje trenutno imate

SAVJET #2: Koristite platnu karticu

S
M
L
KARTICA SE SEŽE I IZA KRAJA VAŠEG OKA
KARTICA ZAVRŠAVA NA KRAJU OKA
KARTICA NE SEŽE DO KRAJA VAŠEG OKA

Dimenzije okvira za naočale

Dimenzije okvira za naočale
Izabrati
Izabrati
Kupovina na eyerim.com
Besplatna dostava od 65,00 €
Plaćanje pouzećem
30 dana za povrat
Ovlašteni prodavač
Pokušajte s web kamerom