Uvjeti i odredbe za 2+1 GRATIS („Uvjeti i odredbe”)

I. Uvodne postavke
1. Ovim se uvjetima utvrđuju pravila, uvjeti, opseg i oglašavanje događaja, uvjeti upotrebe te ovlasti sudionika u događajima, kao i obveze organizatora događaja imena: „2+1 GRATIS”

2. Kupci koji zadovolje uvjete za sudjelovanje u događaju mogu sudjelovati u događaju. To ih čini sudionicima u ovom događaju („Sudionik u događaju”).

II. Predmet događaja i uvjeti sudjelovanja u događaju
1. Predmet događaja je mogućnost korištenja popusta za sudionike događaja prema uvjetima događaja za vrijeme njegova trajanja, uključujući davanje popusta kojim se smanjuje cijena proizvoda na popisu na web stranici: https://www.eyeim.hr („Proizvodi”) u iznosu koji je naveden u odjeljku 2. u nastavku („Predmet popusta”).


2. Popust će se odobriti u sljedećem iznosu:

Popust od 100% na najjeftiniji proizvod u košarici prilikom kupnje 3 ili više proizvoda iz kolekcija eyerim (OiO i/ili Kohe) uz korištenje koda: EYEFREE

U slučaju povrata robe nakon korištenja popusta, postupite na sljedeći način:

Ako Sudionik vrati proizvod/proizvode koji nisu bili najjeftiniji proizvod (tj. isporučeni "besplatno"), Sudionik mora vratiti taj proizvod/proizvode zajedno s najjeftinijim proizvodom koji je dobio besplatno kao dio promocije. Ako se to ne dogodi i Sudionik vrati samo proizvod/proizvode koji nisu bili besplatni, razlika između punog iznosa plaćenog za narudžbu i iznosa za proizvode koje je Sudionik zadržao će biti vraćena, uključujući puni iznos za proizvod koji je isporučen besplatno kao dio promocije. Novac za leće na recept ne vraćamo.

3. Kodovi za popust i snižene cijene vrijede za vremensko razdoblje u kojem promocija traje te pod uvjetom da se uvjeti navedeni za svaku promociju zadovolje odvojeno.

4. Sudjelovanje u promociji je dobrovoljno i besplatno (tj. kupovina robe u promociji nije vezana s drugim troškovima, osim s plaćanjem kupljenih proizvoda te s cijenom prijevoza koji je odabrao kupac).

5. Neki proizvodi mogu biti isključeni iz ove promocije tijekom njezina trajanja.

6. Da biste sudjelovali u ovom događaju, morate:
a) pročitati i prihvatiti ove Uvjete i odredbe;
b) dodati u košaricu proizvode s popustom;
c) prije izrade narudžbe – u odjeljku Košarica za kupovinu – unijeti kod za popust te pritisnuti tipku „Primijeni”.
Ako se kod za popust ne unese, to znači da se kupac odrekao prava na korištenje promocije u vezi s transakcijom. U takvoj situaciji, u trenutku plaćanja, on/ona gubi pravo korištenja popusta u odnosu na provedenu transakciju.

7. Promocija nije kompatibilna s drugim popustima, promocijama, promotivnim kampanjama, posebnim cijenama ili popustima proizvoda koji vrijede na webshopu, ako su uvjeti te promocije ili proizvoda različiti.

8. Predmet popusta nije podložan plaćanju gotovinom ili u zamjenu za druge načine plaćanja te nije prenosiv.