I. Uvodne postavke

 1. Ovim se uvjetima utvrđuju pravila, uvjeti, opseg i oglašavanje događaja, uvjeti upotrebe te ovlasti sudionika u događajima, kao i obveze organizatora događaja imena: „Black Fair Friday”
 2. Kupci koji zadovolje uvjete za sudjelovanje u događaju mogu sudjelovati u događaju. To ih čini sudionicima u ovom događaju („Sudionik u događaju”).

II. Predmet događaja i uvjeti sudjelovanja u događaju

 1. Predmet događaja je mogućnost korištenja popusta za sudionike događaja prema uvjetima događaja za vrijeme njegova trajanja, uključujući davanje popusta kojim se smanjuje cijena proizvoda na popisu na web stranici: https://www.eyeim.hr („Proizvodi”) u iznosu koji je naveden u odjeljku 2. u nastavku („Predmet popusta”).
 2. Popust će se odobriti u sljedećem iznosu:
  • 23% na sve modele nesniženih sunčanih ili dioptrijskih naočala ukupne vrijednosti iznad 150€ uz kod: BF23HR
  • 23% na okvire zajedno s lećama koristeći kod: BF23SEE
  • Gratis osnovne leće pri kupnji okvira iz eyerim kolekcije (OiO ili Kohe by eyerim) uz kod: BFHRLENS. Popust vrijedi pri odabiru osnovnih leća s indeksom 1,5. Odaberete li drugu vrstu dioptrijskih leća ili njihovo poboljšanje, od konačnog iznosa naočala u vašoj košarici oduzet će se 10,49 €. Ako imate dioptriju veću od -6.00, zbog procesa proizvodnje nemate mogućnost odabira osnovnih leća. Odaberite drugu opciju leća i 10,49 € bit će oduzeto od konačnog iznosa u vašoj košarici.

  U slučaju povrata robe nakon korištenja popusta iz točke a), postupak je kako slijedi:

  Ako sudionik događanja vrati proizvod/proizvode i taj povrat uzrokuje pad ukupne cijene narudžbe ispod 150 €, prekršit će se uvjeti korištenja kupona. Iz tog razloga, ovaj popust se neće primijeniti na proizvod/proizvode koje Sudionik odluči zadržati. Njima će biti uključen puni iznos, a razlika između punog iznosa plaćenog za narudžbu i punog iznosa za proizvod/proizvode koje je Sudionik zadržao bit će vraćena.

 3. Kodovi za popust i snižene cijene vrijede za vremensko razdoblje u kojem promocija traje te pod uvjetom da se uvjeti navedeni za svaku promociju zadovolje odvojeno.
 4. Sudjelovanje u promociji je dobrovoljno i besplatno (tj. kupovina robe u promociji nije vezana s drugim troškovima, osim s plaćanjem kupljenih proizvoda te s cijenom prijevoza koji je odabrao kupac).
 5. Neki proizvodi mogu biti isključeni iz ove promocije tijekom njezina trajanja.
 6. Da biste sudjelovali u ovom događaju, morate:
  • pročitati i prihvatiti ove Uvjete i odredbe;
  • dodati u košaricu proizvode s popustom;
  • prije izrade narudžbe – u odjeljku Košarica za kupovinu – unijeti kod za popust te pritisnuti tipku „Primijeni”.

  Ako se kod za popust ne unese, to znači da se kupac odrekao prava na korištenje promocije u vezi s transakcijom. U takvoj situaciji, u trenutku plaćanja, on/ona gubi pravo korištenja popusta u odnosu na provedenu transakciju.

 7. Promocija nije kompatibilna s drugim popustima, promocijama, promotivnim kampanjama, posebnim cijenama ili popustima proizvoda koji vrijede na webshopu, ako su uvjeti te promocije ili proizvoda različiti.
 8. Predmet popusta nije podložan plaćanju gotovinom ili u zamjenu za druge načine plaćanja te nije prenosiv.