Košarica (0)

You have no items in your shopping cart.
To create order, you have to choose some product first
  • E-shop
  • Info
  • Profil

5 top trendova za naočale s Tjedana mode 2022

Milan, Pariz, London... Posjetili smo najveće europske tjedne mode i otkrili top trendove za naočale ove godine. Jeste li spremni?

„Moda je ono što kupujete, stil je ono što radite s modom.”

Oversized pilotske

Oversized pilotske

Da, naše drage pilotske naočale vraćaju se naveliko. A pod veliko zaista mislimo jako veliko – modeli Max Mara i Tom Ford pokrivaju pola lica, a Gucci je odabrao deblje okvire. Njihove oversized modele ove sezone mora imati svaki oblik lica.

KUPUJ SADA
Oversized pilotske
Pravokutni okviri

Pravokutni okviri

Otkrijte jedan od najdominantnijih trendova za naočale. Njihov futuristički oblik koji nude, primjerice, Balenciaga ili Vogue, odličan je izbor za one koji traže uglađen izgled. Idealan za ovalna, okrugla i srcolika lica. Za još veći učinak uparite ih s vezanom kosom.

KUPUJ SADA

„Sa svojim naočalama na licu, ja sam Jack Nicholson. Bez njih, debeo sam i imam 60 godina.”

Jack Nicholson
Odvažne boje i uzice

Odvažne boje i uzice

Dodajte više boja svojem svakodnevnom stilu i pokažite svijetu tko zapravo jeste! D&G, Persol, Chanel i Valentino objeručke su prihvatili ovaj cool i praktičan trend. Čuvajte svoje naočale i neka vam budu pri ruci uz predivne uzice i izrazite se kao nikada do sad.

KUPUJ SADA
Odvažne boje i uzice
Super kvadratni okviri

Super kvadratni okviri

Zgrabite svačiju pažnju s velikim kvadratnim naočalama! Ovaj bezvremenski stil možete pronaći u obliku leptira ili vintage, a razigran. I sve između. Kao što možemo vidjeti s Diorom i Pradom – ovi okviri jednostavno podižu vaš izgled na sljedeću razinu. Odaberite ih za ovalna i okrugla lica.

KUPUJ SADA
Maksi vintage okviri

Maksi vintage okviri

Veliko je lijepo! Kako su pokazali Versace, Fashion East i Courrèges, ovi okviri nude retro vintage vibru s oversized veličinom i debelim okvirima. U njihovom kvadratnom ili okruglom obliku uvijek izgledate moderno.

KUPUJ SADA
Maksi vintage okviri

„Sunčane naočale su poput sjene za oči: s njima je sve mlađe i lijepo.”

Karl Lagerfeld
Izabrati
Zatvori
Izabrati