• E-shop
  • Informacija
  • Profil

Multifokalne dioptrijske naočale

Ni svijet naočala ne izbjegava inovacije. U našoj ponudi zbog toga nađete tehnološki promišljenije i sve traženije multifokalne dioptrijske naočale koje povezuju napredak znanosti s našim svakodnevnim životom. Isprobajte na svojoj koži kako ovaj progres izgleda i vjerujte nam, nećete požaliti. Puno stilskih modela od svjetski poznatih brendova i široka ponuda materijala i vrsta okvira jamči, da si svatko može pronaći svoje. Bez obzira na dob, spol ili bilo kakve specifične zahtjeve.

Kako funkcioniraju multifokalne dioptrijske naočale?


U prošlosti je svijet dioptrijskih naočala bio više povezan s bifokalnim ili trifokalnim lećama. Sadašnje se, tehnološki razvijenije, leće povezuju bez vidljivih prijelaza triju optičkih zona. Multifokalne dioptrijske naočale, zovu se i progresivne, će se pobrinuti o bezprijekoran vid i kvalitetan vid na blizinu, no i na srednju udaljenost istovremeno. Prijelaznu liniju karakterističnu za bifokalne ili trifokalne leće radije ostavite u prošlosti i držite korak s vremenom zahvaljujući inovativnim multifokalnim dioptrijskim naočalama iz naše ponude.

Prednosti multifokalnih leća


Multifokalne leće u vašim dioptrijskim naočalama će osigurati, da ćete bez problema vidjeti na sve udaljenosti. Možete tako istovremeno čitati knjigu, pratiti ekran na računalu i još uvijek imate pregled o tome što se dešava u vašoj blizini. To sve bez narušavajućih prijelaza, što nije samo udobno, ali u konačnici i estetsko.

Dodajte multifokalnim diotptrijskim naočala i zaštitu od plave svjetlosti, te spriječite mnoge zdravstvene komplikacije povezane s pretjeranim izlaganjem ovoj štetnoj svjetlosti. Odabrati možete iz drugih posebnih opcija leća, zahvaljujući čemu ćete zaviriti u vode savršenog vida.

Kakav oblik naočala tražite?

Sakrij filtar Prikaži filtar
Filtar
Vrsta: Prema favoritima  
Filter by
Prikazivanje: 3735 Upotrijebite filtar da biste precizirali svoje zahtjeve
Prikazivanje 1 - 48 / 3735
< 1 3 ... 78

Zašto eyerim?

Besplatna dostava od 65,00 €
Plaćanje pouzećem
Bezbrižan povrat
Ovlašteni prodavač
Pokušajte s web kamerom
Pronađite svoju veličinu

SAVJET #1: Provjerite veličinu naočala koje trenutno imate

  • Pogledajte unutarnju stranu svojih trenutnih naočala. Obično ćete ovdje pronaći seriju brojeva koji predstavljaju veličinu okvira, a izgledaju otprilike ovako: 52 [] 22 145
  • Podaci o veličini okvira najčešće se nalaze s unutarnje strane krila ili mosta
Provjerite veličinu naočala koje trenutno imate

SAVJET #2: Koristite platnu karticu

S
M
L
KARTICA SE SEŽE I IZA KRAJA VAŠEG OKA
KARTICA ZAVRŠAVA NA KRAJU OKA
KARTICA NE SEŽE DO KRAJA VAŠEG OKA

Dimenzije okvira za naočale

Veličina

Osvojite popust dobrodošlice

Ne propustite naše sjajne akcije i nove kolekcije i pretplatite se na eyerim newsletter!

Izabrati
Kupovina na eyerim.com
Besplatna dostava od 65,00 €
Plaćanje pouzećem
Bezbrižan povrat
Ovlašteni prodavač
Pokušajte s web kamerom
Dijeli