• E-shop
  • Informacija
  • Profil

Dioptrijske naočale | plave

Plave dioptrijske naočale su ne samo korekcijsko pomagalo vida, ali i modni dodatak. Zahvaljujući njima ćete dotjerati sve outfite. Tijekom odabira uzmite u obzir i veličinu i oblik okvira. Mislimo na svaki tip lica, zbog toga u našoj ponudi nađete modele za četvrtasta, srčana, ovalna i okrugla lica. Isto tako mislite i na materijal okvira. Kod nas možete odabrati okvire od čelika, titana, metala ili aluminija. Za one s osjetljivijom kožom preporučujemo na primjer okvire od plastike.

Ako ispravno odabrati dioptrijske naočale?

Dioptrijske naočale kupujte uvijek prema receptu od vašeg oftalmologa. Ne preporučujemo vam ih kupovati u običnoj trgovini. Oči često imaju različite dioptrije. Naočale iz supermarketa ili drogerije imaju obje leće iste. Osim toga možete patiti i od druge smetnje vida zbog koje ćete trebati posebnu obradu leća.

Isprobajte ih iz udobnosti vaše kuće preko naše web stranice. Ne morate se bojati da ne bi pristajali vašem licu. Zahvaljujući njemu si možete jednostavno predstaviti kako ćete izgledati. Odaberite kvalitetne naočale po povoljnim cijenama. Osim toga, kvalitetni okviri će dulje trajati pa će vam se ova investicija s vremenom vratiti.

Kakve obrade leća možete odabrati?

U našoj ponudi imate puno mogućnosti obrade leća. Izabrati možete zaštitu od plave svjetlosti koja će vas zaštititi od zračenja iz ekrana. Odabrati možete i antirefleksne i fotokromatske leće. Njihova velika prednost je da štite vid od štetnog UV zračenja. Antirefleksne leće vas štite od odsjaja sunčeve svjetlosti, poboljšavaju vidljivost i smanjuju naprezanje očiju.

Kod nas možete pronaći jednojakosne dioptrije koje su namijenjene ili na daljinu ili na blizinu. Ali i multifokalne naočale koje pomažu s vidom na nekoliko udaljenosti odjednom.

Kakav oblik naočala tražite?

Sakrij filtar Prikaži filtar
Filtar
Vrsta: Prema favoritima  
Filter by
Prikazivanje: 321 Upotrijebite filtar da biste precizirali svoje zahtjeve
Prikazivanje 1 - 48 / 321
< 1 3 ... 7

Zašto eyerim?

Besplatna dostava od 65,00 €
Plaćanje pouzećem
Bezbrižan povrat
Ovlašteni prodavač
Pokušajte s web kamerom
Pronađite svoju veličinu

SAVJET #1: Provjerite veličinu naočala koje trenutno imate

  • Pogledajte unutarnju stranu svojih trenutnih naočala. Obično ćete ovdje pronaći seriju brojeva koji predstavljaju veličinu okvira, a izgledaju otprilike ovako: 52 [] 22 145
  • Podaci o veličini okvira najčešće se nalaze s unutarnje strane krila ili mosta
Provjerite veličinu naočala koje trenutno imate

SAVJET #2: Koristite platnu karticu

S
M
L
KARTICA SE SEŽE I IZA KRAJA VAŠEG OKA
KARTICA ZAVRŠAVA NA KRAJU OKA
KARTICA NE SEŽE DO KRAJA VAŠEG OKA

Dimenzije okvira za naočale

Veličina

Osvojite popust dobrodošlice

Ne propustite naše sjajne akcije i nove kolekcije i pretplatite se na eyerim newsletter!

Izabrati
Kupovina na eyerim.com
Besplatna dostava od 65,00 €
Plaćanje pouzećem
Bezbrižan povrat
Ovlašteni prodavač
Pokušajte s web kamerom
Dijeli