• E-shop
  • Informacija
  • Profil

Dioptrijske naočale

Nađite svoj jednostavni model dioptrijskih naočala sa sivim okvirom i dotjerajte svoj završni look. Odabrati možete ne samo klasične modele, ali i odvažne komade. Nudimo naočale od svjetski poznatih modnih dizajnera i brendova. Pomoću Virtualne probe ih možete isprobati iz udobnosti vaše kuće.

Dioptrijske naočale su vašim dnevnim pomoćnikom, zato njihov izbor ne podcjenjujte. Posegnite radije za kvalitetnim komadima od otpornih materijala kao što su titan ili čelik. Naočale s titanskim okvirom su prikladne i za ljude koji su alergični na druge metalne materijale.

Ne štedite na dioptrijskim naočalama

Iako se početna investicija može činiti visokom, isplatit će se kroz dugotrajno nošenje. Radije izbjegavajte jeftine dioptrijske naočale iz dućana. Te su često nekvalitetno izrađene i brzo će se oštetiti. Također imaju istu jakost leća, što mnogim ljudima ne odgovara. Često se dešava da svako oko treba posebnu dioptriju. Zbog toga birajte naočale samo prema receptu svog oftalmologa.

Odaberite ispravan oblik okvira

Zahvaljujući naprednoj Virtualnoj probi možete skoro sve naočale isprobati udobno iz kuće. Najprije saznajte svoj tip lica jer ne svaki oblik okvira paše svakom tipu. Postoje četvrtaste, okrugle, ovalne ili srčane tipove lica.

Kakve obrade leća možete odabrati?

U našoj ponudi nađete osim klasičnih obrada leća i antirefleksne, fotokromatske ili s filterom zaštite od plave svjetlosti. Antirefleksne leće smanjuju odsjaj i poboljšavaju vidljivost tijekom noćne vožnje. Leće s filterom plave svjetlosti štite vaš vid od štetnog plavog zračenja koje emitiraju elektronski uređaji.

Kakav oblik naočala tražite?

Sakrij filtar Prikaži filtar
Filtar
Vrsta: Prema favoritima  
Filter by
Prikazivanje: 790
Nudimo povrat novca i za stakla!
Za prvu narudžbu dioptrijskih naočala s eyerim vision lećama, nudimo pun povrat novca ako ih vratite do 30 dana. Više o politici povrata.
Prikazivanje 1 - 48 / 790
< 1 3 ... 17

Zašto eyerim?

Besplatna dostava od 65,00 €
Plaćanje pouzećem
30 dana za povrat
Ovlašteni prodavač
Pokušajte s web kamerom
Pronađite svoju veličinu

SAVJET #1: Provjerite veličinu naočala koje trenutno imate

  • Pogledajte unutarnju stranu svojih trenutnih naočala. Obično ćete ovdje pronaći seriju brojeva koji predstavljaju veličinu okvira, a izgledaju otprilike ovako: 52 [] 22 145
  • Podaci o veličini okvira najčešće se nalaze s unutarnje strane krila ili mosta
Provjerite veličinu naočala koje trenutno imate

SAVJET #2: Koristite platnu karticu

S
M
L
KARTICA SE SEŽE I IZA KRAJA VAŠEG OKA
KARTICA ZAVRŠAVA NA KRAJU OKA
KARTICA NE SEŽE DO KRAJA VAŠEG OKA

Dimenzije okvira za naočale

Dimenzije okvira za naočale

Osvojite popust dobrodošlice

Ne propustite naše sjajne akcije i nove kolekcije i pretplatite se na eyerim newsletter!

Izabrati
Izabrati
Kupovina na eyerim.com
Besplatna dostava od 65,00 €
Plaćanje pouzećem
30 dana za povrat
Ovlašteni prodavač
Pokušajte s web kamerom
Dijeli